Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

6 τύποι ανδρών που φαντάζουν ιδανικοί αλλά ΔΕΝ είναι!
Έχεις απελπιστεί!Έχεις γνωρίσει τόσα αγόρια αλλά ο ιδανικός δεν φάνηκε ακόμα. Προτού ρίξεις τα στάνταρ σου, προτού αφήσεις το βιολογικό σου ρολόι να σε κατευθύνει, φρόντισε να απομακρυνθείς από 6 τύπους ανδρών που φαντάζουν ιδανικοί αλλά ΔΕΝ είναι!

Ο επιτυχημένος καριερίστας:

Τον γνωρίζεις και σε ξετρελαίνει εκεί το παχουλό πορτοφόλι και το κινητό του που χτυπάει διαρκώς για δουλειά. Μέσα στην κρίση λες, βρήκα άνθρωπο με δουλειά και αναπτερώνεται το ηθικό σου.

Φοβού τον καριερίστα και δώρα φέροντα! Αν στο μυαλό σου έχεις μια σχέση με ταξίδια, ξεκούραση και ποιοτικό χρόνο, δεν θα τη βρεις εδώ. Στη σχέση αυτή πρωταγωνίστρια θα είσαι εσύ κι εσύ. Το έτερο μέλος θα τρέχει γιατί είναι και πολυάσχολο κι αν δεν βρίσκει στην αρχή του έρωτα λίγο χρόνο για σένα, δεν θα βρει ποτέ.

Προσοχή: στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε δεν λέμε να μην δώσεις μια ευκαιρία στο μαχόμενο νέο που αντί για 8 δουλεύει και 10 και 12 ώρες καθημερινά. Ακόμα κι έτσι, ο άντρας που ενδιαφέρεται ξεκλέβει χρόνο για να την γυναίκα που θέλει!

Ο μυστηριώδης γοητευτικός άντρας:

Ο άντρας αυτός μπορεί να είναι τα πάντα και τίποτα. Τις περισσότερες φορές το μυστήριο που τον τυλίγει αποδεικνύεται φούμαρο σωστό. Δεν μπορεί να σου μιλήσει ανοιχτά για τίποτα, η δουλειά του είναι μυστική (τύφλα να έχει ο Τζέιμς Μποντ), το σπίτι του δεν πρέπει να το βλέπεις για τη δική σου ασφάλεια, τηλέφωνο κινητό δεν έχει και όταν θέλει να επικοινωνήσετε, πρέπει να περιμένεις δική του πρωτοβουλία.

Τι να περιμένεις: δεν θα μάθεις ποτέ πληροφορίες για τη ζωή του, αντιθέτως εκείνος θέλει να ξέρει τα πάντα για σένα. Επιπρόσθετα, φίλους κολλητούς του δεν θα δεις, ούτε καν το που μένει.

Προσοχή: ο άνθρωπος μπορεί να χρειάζεται το χρόνο του για να ανοιχτεί. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να περιμένεις για μήνες μέχρι να σου πει το ονοματεπώνυμό του. Αν έχει γυναίκα και παιδιά, οφείλεις να το ξέρεις!

Ο φωτεινός παντογνώστης:

Ένας από τους χειρότερους τύπους που μπορούν εύκολα να σε ρίξουν στα δίχτυα τους. Στην αρχή θα σε εντυπωσιάσει με τις γνώσεις τους, αργότερα θα εκπλαγείς με το πόσο κοινωνικός είναι και δεν διστάζει να εκφράσει την άποψή του σε συζητήσεις με φίλους σου.

Το θέμα είναι πως ο φωτεινός παντογνώστης δεν έχει στοπ. Κανείς δεν μπορεί να τα ξέρει όλα. Αν έχει άποψη για τα πάντα- ακόμα και για το καλσόν που θα αγοράσεις, μαύρες μέρες σε περιμένουν.

Ένα τσιμπιδάκι για το φρύδι θα θες, κι εκείνος θα σε καπελώνει. Και σε ρωτώ: πόσο να ανεχτείς έναν άτρα που δεν σέβεται και δεν υπολογίζει την γνώμη σου για τίποτα;

Ο άντρας που δεν φοβάται να πει συγνώμη:

Πόσες φορές περίμενες από τον άτιμο τον πρώην, μια συγνώμη που δεν ήρθε ποτέ. Και γνωρίζεις τον “Kύριο Συγχώρησέ με” και θαμπώνεσαι.

Θα σου πει συγνώμη που σε έστησε 2 λεπτά, θα παραδεχτεί ότι η ταινία που διάλεξε ήταν λανθασμένη, δεν θα διστάσει να παραδεχτεί κάθε λάθος του, μικρό και μεγάλο.

Σκέψου όμως: σε όλα τα πράγματα υπάρχει ένα όριο. Ωραίες οι συγνώμες αλλά γιατί πρέπει να κάνει τόσα λάθη. Άσε που θα έρθει η ώρα που θα ζητήσει συγνώμη για κάτι ποιο σοβαρό και συ, που έχεις μάθει να τον συγχωρείς, να σε δω τι θα κάνεις ακούγοντας: “συγνώμη σε απάτησα, ήταν ένα στιγμιαίο λάθος”!

Άλλωστε, άντρας που ζητά διαρκώς συγνώμη και κάνει πάντα λάθη είτε πάσχει από έλλειψη αυτοπεποίθησης, είτε δεν σέβεται εσένα και τη συγνώμη που ξεστομίζει.

Ο καλύτερός σου φίλος: 

Τόσα χρόνια στο πλευρό σου, πάνω στην απελπισία σου, σκέφτηκες “βρε μπας και είχα το κελεπούρι δίπλα μου”.

Στις δεκάδες ιστορίες αγάπης που έχεις ακούσει με ζευγάρια που υπήρξαν κολλητοί φίλοι και ένα βράδυ ξαφνικά έδεσε το γλυκό και είδαν τη φιλία αλλιώς, αντιστοιχούν χιλιάδες φίλων κολλητών που έκαναν το βήμα, προχώρησαν σε σχέση και μαζί με τον χωρισμό έχασαν και τη φιλία.

Σκέψου καλά, αν θέλεις να έχεις τον κολλητό στο πλευρό σου μια ζωή ή αν απλά προτίθεσαι να χαλάσεις μια φιλία εξαιτίας της απελπισίας ή της μοναξιάς που νιώθεις.

Ο “πολύ καλός στο σεξ”

Μετά από πολλούς μόνο τρυφερούς άντρες, βρέθηκε στο διάβα σου το αγόρι το πρόστυχο, το αρρενωπό. Και ζευγαρώνετε και ζευγαρώνετε αλλά που θα πάει μια σχέση που έχει μόνο καλό σεξ;
Μόνο το σεξ δεν φτάνει αγαπητή αλλά όσο το έχεις, μπορείς να το χαρείς!