Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

Μεγάλες αλήθειες του σεξ: 21 μαθήματα ζωήςΑνώνυμα ηθικά διδάγματα, μεγάλα λόγια αντρών, (αμπελο)φιλοσοφίες λογοτεχνών, σκόρπιες ατάκες γυναικών, ανατρεπτικές αλήθειες εραστών: Οι μεγάλες παραδοχές του σεξ που συλλέξαμε και που...
ακολουθούν, λένε -κατά βάση- όλη την αλήθεια στο δρόμο για ένα καλό/κακό "κρεβάτι" ή αποχωρώντας από αυτό... Καλό είναι να τις έχουμε εύκαιρες κι ως αποστομωτική απάντηση σε ψευτο-ξερόλες της πηδηχταράδικης ζωής μας!

1. "Το πρόβλημα είναι ότι ο Θεός έδωσε στον άνδρα ένα μυαλό και ένα πέος -και αίμα που φτάνει για να λειτουργεί μόνο το ένα από τα δύο".

2. "Ένδειξη σταθερότητας του κράτους: όταν στη βουλή γίνεται συζήτηση για τα προβλήματα στο σεξ. Ένδειξη αστάθειας: όταν στο κρεβάτι συζητούν τα προβλήματα στο κοινοβούλιο".

3. "Αν η πορνογραφία αντικαθιστούσε το σεξ, τότε η πείνα στον κόσμο θα είχε εξαλειφθεί από τους τσελεμεντέδες".

4. "Το ιδανικό των ανδρών είναι η έμπειρη παρθένα".

5. "Είναι δύσκολο για μένα να συνηθίσω τους μοντέρνους καιρούς. Θυμάμαι την εποχή που ο αέρας ήταν καθαρός και το σεξ βρώμικο".

6. "Ένα "βρώμικο βιβλίο" ποτέ δεν μαζεύει σκόνη".

7. "Η ανία στρέφει τον άνδρα στο σεξ και τη γυναίκα στα ψώνια".

8. "Η γυναίκα πρέπει να ντύνεται έτσι, ώστε ο άνδρας να θέλει να την γδύνει".

9. "Η δολοφονία είναι έγκλημα. Η περιγραφή της δολοφονίας δεν είναι. Το σεξ δεν είναι έγκλημα. Η περιγραφή του είναι".

10. "Όταν ένας άντρας πάει σε μια πουτάνα, δεν την πληρώνει για το σεξ, την πληρώνει για να φύγει".

11. "Η λογοτεχνία ασχολείται κυρίως με ανθρώπους που κάνουν σεξ και όχι με ανθρώπους που μεγαλώνουν παιδιά. Η ζωή είναι το ακριβώς ανάποδο".

12. "Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο σεξ "επί χρήμασι" και στο τζάμπα σεξ είναι ότι συνήθως ότι το τζάμπα σεξ κοστίζει πολύ ακριβότερα".

13. "Η μονοτονία σκοτώνει τη γοητεία του σεξ".

14. "Το καλό με τη μαλακία είναι πως δεν χρειάζεται να βγάλεις το χέρι σου για φαγητό, ούτε να συζητάς μαζί του τα ψυχολογικά του".

15. "Η σημασία της ερωτικής πράξης είναι πάρα πολύ υπερτιμημένη: η στάση είναι παράλογη, η απόλαυση διαρκεί ούτε καν λεπτό, αλλά τα έξοδα τεράστια".

16. "Μπορεί οι γυναίκες να προσποιούνται οργασμούς, αλλά οι άντρες προσποιούνται ολόκληρες σχέσεις".

17. "Νυμφομανής: μια γυναίκα που έχει μανία με το σεξ όσο και ο μέσος άντρας".

18. "Ο άνδρας για το σεξ πουλάει αγάπη, ενώ η γυναίκα για την αγάπη πουλάει σεξ".

19. "Οι άντρες ξυπνάμε με διέγερση το πρωί. Ξυπνάμε και σας θέλουμε. Οι γυναίκες σκέφτονται, "πως μπορεί να με θέλει έτσι που είμαι πρωί-πρωί;". Αλλά είναι επειδή δεν σας βλέπουμε. Το αίμα δεν φτάνει μέχρι το οπτικό νεύρο μας, έχει πάει αλλού".

20. "Όταν ένας άντρας λέει βρομόλογα σε μια γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση. Όταν μια γυναίκα λέει βρομόλογα σ' έναν άντρα, είναι 6 ευρώ το λεπτό περίπου".

21. "Το μόνο μέρος που η αγάπη βρίσκεται πριν από το σεξ είναι στο λεξικό".
mensguide.gr