Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Top 10 διασημοτήτων που δεν πήραν ποτέ πτυχίο1)     Bill Gates : Εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο του Harvard και ίδρυσε την Microsoft με τον παιδικό του φίλο Paul Allen.
2)     Steve Jobs :  Εγκατέλειψε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Ridge λόγω οικονομικών δυσχερειών και ίδρυσε την  "Apple".
3)     Roman Abramowitz: Σπούδαζε στην Μόσχα, στο ινστιτούτο Auto transport πριν τα εγκαταλείψει και στραφεί προς επιχειρηματικές ενέργειες.
4)     James Cameron : Ξεκίνησε σπουδές ψυχολογίας, αλλά τις παράτησε για να γίνει σκηνοθέτης αφότου είδε την ταινία «star wars»
5)     Woody Allen:  εκδιώχθηκε από το city college της Νέας Υόρκης λόγω κακών βαθμολογιών. Στη συνέχεια έγινε  σεναριογράφος, ηθοποιός, σκηνοθέτης.
6)     Mark Ζuckerberg : Φτιάχνοντας ένα site κοινωνικών γνωριμιών(Facebook) αρχικά για το Harvard,  θησαύρισε και αποσύρθηκε από τις σπουδές εκεί. 
7)     Tom Hanks: εγκατέλειψε τις σπουδές από το πανεπιστήμιο του Cal state για να δουλέψει στο "Great Lakes theater" φεστιβάλ του Κλίβελαντ.
8)     Harrison Ford: Ξεκίνησε Σπουδές φιλοσοφίας στο κολλέγιο του Ripon στο Wisconsin αλλά αποσύρθηκε, λίγες εξεταστικές πριν πάρει το πτυχίο. 
9)     Lady Gaga : Πρωτοετής φοιτήτρια στο Convent of the Sacred Heart, κολλέγιο του Μανχάταν, αποσύρθηκε για να ξεκινήσει καριέρα στο τραγούδι.
10) Tiger Woods: Ο ακριβοπληρωμένος αθλητής, εγκατέλειψε τις σπουδές οικονομικών στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ για να γίνει γκόλφερ.
 
Έχουν πάρει διδακτορικά και δεν το γνωρίζαμε οι : Monica Lewinsky, Rowan Atkinson, Shaquile O'Neal,  Sigourney Weaver, James Franco και η Άντζελα Δημητρίου (πανεπιστήμιο ζωής).                                                                    Πηγή (collegedropout.com)