Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

SITES ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. SITES ΠΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ, ΠΟΣΑ;

«Προσοχή! Μια ερωτική περιπέτεια δεν αποτελεί ταιριαστή λύση για όλους. Ενας δεσμός δεν υποκαθιστά την προσπάθεια, που απαιτείται για να σωθεί ένας γάμος, ή το χωρισμό. Ούτε όλοι οι (παράνομοι) δεσμοί επιδρούν θετικά στο γάμο. Κάποιοι μπορεί να αποδειχτούν εξαιρετικά επιζήμιοι. Πάντα να λαμβάνετε υπόψη σας τους άλλους και, αν κάνετε δεσμό, παρακαλούμε να διαλέξετε σύντροφο κατόπιν ώριμης σκέψης».
Η προειδοποίηση, που θυμίζει στα σημεία τις αντίστοιχες που φιλοξενούνται σταπακέτα των τσιγάρων, δεν αποτελεί προϊόν φαντασίας.

Δημοσιεύεται στο κάτω μέρος της πρώτης σελίδας του sitewww.illicitencounters.com, μιας διαδικτυακής υπηρεσίας, που φέρνει σε επαφή παντρεμένους και παντρεμένες με σκοπό τη σύναψη «παράνομου» δεσμού, όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομα. Η ιστοσελίδα, που διαφημίζεται ως η πιο δημοφιλής του είδους στο Ηνωμένο Βασίλειο, δέχεται μέλη μόνο από τη Βρετανία και την Ιρλανδία και πρόσβαση προς αυτή μπορεί κανείς να αναζητήσει μέσα από τα εγκυρότερα ειδησεογραφικά sites, όπως το BBC, οι Times, ο Independent και ο Guardian.
Η εγγραφή είναι δωρεάν, η φωτογραφία απαραίτητη και η εχεμύθεια δεδομένη. Αλλωστε, όπως ξεκαθαρίζουν οι υπεύθυνοι της σελίδας στις «προγραμματικές τους δηλώσεις», σκοπός του site είναι να προσφέρει ευκαιρίες διαφυγής από τη ρουτίνα σε ανθρώπους που δεν σκοπεύουν να διαλύσουν το γάμο τους.