Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Eyeliner: tips για τέλειο βλέμμα


Αποκτήστε τα μάτια των σταρ, εύκολα και γρήγορα.


  • Πριν ξεκινήσετε , φροντίστε να έχετε κάποια απαραίτητα εργαλεία: μία ειδική ξύστρα για μολύβια ματιών, και ένα πινέλο για να σβήνετε πιο εύκολα το eyeliner. Αν δεν έχετε πινέλο, το δάκτυλό σας ή μια μπατονέτα μπορούν να κάνουν τη δουλειά, αλλά δεν θα έχετε μεγάλη ακρίβεια στο αποτέλεσμα.

  • Το υγρό eyeliner είναι ο καλύτερος τρόπος για να τονίσετε το βλέμμα σας. Επιλέξτε ένα με μεγάλη διάρκεια για να αποφύγετε να ξεβάψει πάνω στα μάτια σας.

  • Το εσωτερικό περίγραμμα των ματιών είναι το κλειδί για ένα εντυπωσιακό look. Χρησιμοποιήστε ένα αδιάβροχο μολύβι για να τονίσετε το εσωτερικό στο άνω και το κάτω βλέφαρο. Αν θέλετε, επιλέξτε ένα μολύβι σε μοβ τόνους αντί για το κλασικό μαύρο.

  • Για να πετύχετε το εφέ smoky eye, απλά χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ματιών και απλώστε το σε όλο το πάνω βλέφαρο, στο εσωτερικό περίγραμμα και στη γραμμή του κάτω βλεφάρου. Σβήστε το ελαφρά χρησιμοποιώντας το δάκτυλό σας και μετά με μια μπατονέτα διορθώστε τα σημεία που δεν έχει απλωθεί καλά.

  • Aφού βάλετε το eyeliner, απλώστε από πάνω λίγη πούδρα. Όχι μόνο θα μαλακώσει τη γραμμή (και θα «σβήσει» τις όποιες ατέλειες) αλλά θα το κάνει να κρατήσει περισσότερο. Για πιο φυσικό look, βάλτε στο πάνω βλέφαρο μαύρο eyeliner και στο κάτω καφέ.

Δοκιμάστε: Écriture της Chanel σε μορφή στυλό για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Velvet Eyes του Dior, ειδικά αυτοκόλλητα που αντιγράφουν το εφέ του eyeliner με μια κίνηση. Technakohl Liner της MAC, ένα μηχανικό μολύβι που δεν χρειάζεται ξύσιμο. 
http://www.fashionlove.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου