Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Βρέθηκαν τα οστά του μικρού Μπεν στην Κω;

Η ιστορία του μικρού Μπεν είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν οι γονείς του ανακοίνωσαν την εξαφάνιση του στην Κω. Έκτοτε και παρά τις κατά καιρούς έρευνες της οικογένειά του αλλά και των αρχών η υπόθεση παρέμεινε άλυτο μυστήριο.
Δύο δεκαετίες μετά ο βρετανικός Τύπος δίνει νέα τροπή στην υπόθεση, καθώς δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ίσως τα οστά του μικρού Μπεν να βρίσκονται θαμμένα στα χαλάσματα εργοστασίου..
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mirror οι ελληνικές αρχές ζήτησαν από την Αγγλία ένα ειδικό μηχάνημα προκειμένου να σκανάρουν με 3D το υπέδαφος κοντά στο σημείο που ο ηλικίας μόλις 21 μηνών Μπεν εξαφανίστηκε. Σύμφωνα, με τις έρευνες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το παιδί να σκόνταψε σε βαθύ λάκκο που ανοιγόταν για τα θεμέλια κατασκευής και να καταπλακώθηκε από το χώμα. Η εφημερίδα μάλιστα μεταφέρει και την κατάθεση Έλληνα οδηγού εκσκαφέα που εκείνη την ημέρα είχε ανοίξει το βαθύ χαντάκι, αλλά κατά δήλωση του δεν είχε δει πουθενά το παιδί.
Την υπόθεση του τραγικού ατυχήματος βλέπει και Ελληνίδα φίλη της Κέρρυ που κι εκείνη υποστηρίζει ότι δεν έπεσε θύμα απαγωγής ο Μπεν αλλά ξέφυγε της προσοχής των παππούδων. Ο παππούς του Μπεν από την άλλη, Εντι, επιθυμεί να δοθεί ένα τέλος στον εφιάλτη διαρκείας είκοσι ετών ακόμα κι αν αποδειχθεί ότι ο μικρός Μπεν κατέληξε θαμμένος από χώμα.