Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη κοινή διαδικτυακή δημοσκόπηση - Δείτε τα αποτελέσματα


Με αριθμό ρεκόρ συμμετοχών (πάνω απο 68.000!) ολοκληρώθηκε η 3η και τελευταία ηλεκτρονική ψηφοφορία πριν τις αυριανές κρίσιμες εκλογές με την συμμετοχή δεκάδων blogs και sites απο όλη την Ελλάδα!
Δείτε τα αποτελέσματα και μείνετε συντονισμένοι καθώς σε λίγο θα έχουμε και την εκτίμηση για το ΤΕΛΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ αποτέλεσμα:

Τα στοιχεία της έρευνας:

-) Πρόκειται για ανοιχτή ηλεκτρονική ψηφοφορία με την πιο σοβαρή εταιρεία του διαδικτύου για να αποφευχθούν οι διπλοψηφίες. Ήταν κοινή προσπάθεια όπου συμμετείχαν δεκάδες blogs και sites απο όλη την Ελλάδα. Αποτελέσματα δεν μπορούμε να πειράξουμε κατά το δοκούν όπως συνηθίζουν διάφορες εταιρείες δημοσκοπήσεων.

-) Η ψηφοφορία διήρκεσε 1 εβδομάδα απο την Παρασκευή 27/4 14:00 έως το Σαββάτο 5/5 14:00.

-) Στις ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις τόσο μεγάλου μεγέθους, ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ. Δείχνει όμως με σχετική ακρίβεια το τι γίνεται στις ηλικίες 18-44. Τέτοιες ψηφοφορίες αποκλείουν τα άτομα μεγαλύτερων ηλικιών καθώς η ενημέρωση στις ηλικίες 45+ γίνεται επι το πλείστον απο τα κανάλια και τις εφημερίδες και η πρόσβαση τους στο Internet είναι περιορισμένη. Μην ξεχνάτε οτι οι δημοσκοπήσεις των εταιρειών βασίζονται σε δείγμα μόλις 1000 ατόμων και τα exit polls στις εκλογές πραγματοποιούνται με βάση 20.000 πολίτες.

-) Στην ψηφοφορία είχαν συμπεριλήφθει τα 19 κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές με ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα αλλά και με υποψήφιους στο Επικρατείας.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
(Σε λίγο θα ακολουθήσει και η ΕΚΤΙΜΗΣΗ μας για το ΤΕΛΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ αποτέλεσμα)

Τι θα ψηφίσετε στις ΕΘΝΙΚΕΣ εκλογές της 6ης Μαϊου; (Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε)
 
  
 
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
 
 
Συνολικοί ψήφοι: 68,226
  
ΥΓ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΤΑ SITES ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου