Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Αν θέλετε να στοιχηματίσετε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ είναι αργά!


Αν θέλετε να τζογάρετε με την πιθανότητα να εξέλθει η Ελλάδα από την ευρωζώνη, είναι λίγο αργά.
Η εκτίναξη στα στοιχήματα αυτά υποχρέωσε τους μεγαλύτερους βρετανικούς πράκτορες, την William Hill και την Ladbrokes να αναστείλουν τα πονταρίσματα στην προοπτική εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.
Η αποτυχία των Ελλήνων ηγετών να σχηματίσουν κυβέρνηση προκάλεσε νέο αναβρασμό στις φημολογίες ότι η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να εγκαταλείψει το ευρώ.
Η William Hill ανακοίνωσε ότι το επίπεδο των στοιχημάτων υπέρ αποχώρησης της Ελλάδας ήταν τόσο μεγάλο, που έγινε πια πολύ επικίνδυνο να συνεχίσει να δέχεται τοποθετήσεις, καθώς η απόδοση είχε πλέον πέσει στο 1 προς 4.
Και το Νο2 πρακτορείο στοιχημάτων Ladbrokes ανακοίνωσε ότι αίρει την δυνατότητα πονταρίσματος, εξαιτίας της κάθετης πτώσης των αποδόσεων.
Πάντως η Ladbrokes εξακολουθεί να δέχεται στοιχήματα για το αν θα πέσει το ελληνικό χρηματιστήριο 25% μέσα σε μια μόνο συνεδρίαση μέχρι τα τέλη του 2012.
Επίσης, για όποιον φοβάται ότι η Ελλάδα είναι μόνο η αρχή, η Ladbrokes προσφέρει δυνατότητα στοιχήματος ότι το ευρώ θα σταματήσει να υπάρχει ως τα τέλη του 2012, με απόδοση 33 φορές το αρχικό ποσό.
euro2day
William Hill Sports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου