Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Πώς να τονίσεις την εσωτερική γωνία του ματιού!!!!

Τρόπος no 1: Λευκή shimmering σκιά

Είναι ο πιο safe τρόπος να τονίσεις την εσωτερική γωνία του ματιού σου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όπως είδαμε και στο fashion show του οίκου Alberta Ferreti, άπλωσε μαύρο μολύβι ανάμεσα στην ρίζα των κάτω βλεφαρίδων σου ίσα για να προσδιορίσεις το σημείο και σβήσε με μια μπατονέτα. Έπειτα, πάρε μια λευκή shimmering σκιά (μπορείς και ματ, αλλά προσωπικά αγαπώ τα shimmering για την εποχή) και δημιούργησε ένα οριζόντιο "V" στην εσωτερική σου γωνία. Done! 
Προσοχή: αν τα μάτια σου έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους απόφυγε αυτόν τον τρόπο! Ο τρόπος no 3( βλ. παρακάτω μαύρο μολύβι) είναι ο ιδανικός!

Τρόπος no 2: Χρωματιστό μολύβι ή σκιά 

Αυτό το beauty look είναι πιο καλοκαιρινό αφού δείχνει ultra sexy σε μαυρισμένες επιδερμίδες. Αν, όμως, δηλώνεις αρκετά τολμηρή μπορείς να το δοκιμάσεις από τώρα! Πάρε ένα χρωματιστό μαλακό μολύβι (το τιρκουάζ είναι τέλειο!) και άπλωσε το στην ρίζα του κάτω βλεφάρου. Ξεκίνησε από την εσωτερική γωνία μέχρι το ένα τρίτο του ματιού. Για την εσωτερική γωνία του άνω βλεφάρου χρησιμοποίησε ένα touch σκιάς στον ίδιο τόνο. Εναλλακτικά, άπλωσε ελάχιστο από το ίδιο μολύβι και σβήσε με λευκή shimmering σκιά. 

Τρόπος no 3: Σκούρο μολύβι και σκιά

Είναι ο πιο safe τρόπος να τονίσεις το inner corner του ματιού σου και μάλιστα ένα make up που ταιριάζει σε κάθε σχήμα ματιού: αυτά που έχουν μακρινή απόσταση μεταξύ τους, αυτά που έχουν κοντινή απόσταση μεταξύ τους κλπ. Το μυστικό εδώ είναι να τονίσεις με μολύβι σκούρο την εσωτερική γωνία. Επίσης το μολύβι πρέπει να τελειώνει ακριβώς εκεί που τελειώνει φυσικά το μάτι σου αλλά και να μην σβήνεις με πιο σκούρες σκιές φτάνοντας προς τα έξω. 
πηγη :tlife

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου