Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

"Βοο" ο πιο διάσημος σκύλος στον κόσμο

Boo Dog - Cutest Dog In The World


Ο Boo  έχει σχεδόν δύο εκατομμύρια φίλους στο Facebook και μια συμφωνία για ένα βιβλίο με την ιστορια του. Αλλά o Boo...
δεν είναι αστέρας ενός ριάλιτι, ούτε ηθοποιός ούτε ποπ τραγουδίστης , είναι ένα κατοικίδιο σκύλάκι.

Ο πέντε χρονών, Pomeranian, έχει τη φήμη που πολλές διασημότητες θα ζήλευαν,  συγκεντρώνοντας στο  Facebook  1.79εκατ. φίλους.

Επίσης ο Boo προσέλκυσε την προσοχή των σταρ του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένης της Khloe Kardashian, η οποία δημοσιεύτηκε μια εικόνα του σκύλου στο blog της και η τραγουδίστρια Kesha, που έγραψε ότι Boo ήταν « ο νέος της φίλος».

Από τότε, το Facebook σελίδα Boo, που εγκαινιάστηκε το 2009, έχει πάει ιού, που λαμβάνουν χιλιάδες νέους θαυμαστές την ημέρα.

Ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος έχει αποκρύψει την ταυτότητα και τη θέση του, ζει στις ΗΠΑ και χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο JH Lee, δήλωσε πρόσφατα :«Ξεκινήσαμε την πρώτη σελίδα του Facebook ως ένα αστείο."

Η φήμη του Boo εκτινάχθηκε, όταν συνειδητοποίησε ότι το κλειδί για να φαίνεται τόσο καλός στις φωτογραφίες είναι ένα ωραίο χτένισμα.


Ο Boo έχει αρχίσει την προώθηση του νέου του βιβλίο, μια συλλογή φωτογραφιών με τίτλο «Boo, η ζωή του πιο χαριτωμένου σκύλιού στον κόσμο."

Το βιβλίο κοστίζει 8,99 δολαρια και παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες του Boo σε όλες τις αγαπημένες του δραστηριότητες.
Και κρίνοντας από την επιτυχία του μέχρι στιγμής, είναι βέβαιος οτι θα είναι ένα "μπεστ σέλερ"!!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Boo:
Boo Dog - Cutest Dog In The WorldBoo Dog - Cutest Dog In The WorldBoo Dog - Cutest Dog In The World


Boo Dog - Cutest Dog In The World


Boo Dog - Cutest Dog In The WorldBoo Dog - Cutest Dog In The WorldBoo Dog - Cutest Dog In The WorldBoo Dog - Cutest Dog In The World

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου