Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Πωλείται το σπίτι του Δημήτρη Μητροπάνου


 


Πωλητήριο μπαίνει στην μονοκατοικία που ζούσε μέχρι πρότινος ο μεγάλος Δημήτρης Μητροπάνος, έπειτα από απόφαση της συζύγου του και των παιδιών του, Αναστασία και Μυρσίνη.
Στην πολυτελή αυτή μονοκατοικία, η οποία έχει αρχική τιμή αγοράς τα 5.000.000 ευρώ, έζησε στιγμές ευτυχίας ο σπουδαίος ερμηνευτής και ζούσε μέχρι πρόσφατα, έως ότου που έφυγε από την ζωή.
Το σπίτι του Δημήτρη Μητροπάνου βρίσκεται δίπλα στο τουρκικό προξενείο στο Ψυχικό και χτίστηκε γύρω στο 1950, ωστόσο ανακαινίστηκε πλήρως πριν από τέσσερα χρόνια, με τη διακόσμηση να φέρει τη σφραγίδα της Βένιας Μητροπάνου.
Αποτελείται από τέσσερα επίπεδα, υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και μια μεγάλη σοφίτα, που είναι στην ουσία ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο.
Στο υπόγειο υπάρχουν θέσεις πάρκινγκ και δωμάτια για το προσωπικό, ενώ το ισόγειο χαρακτηρίζεται από το άνετο καθιστικό, στο οποίο ο Δημήτρης Μητροπάνος και η σύζυγος του υποδέχονταν τους φίλους τους, τις εποχές που στο σπίτι ακούγονταν μόνο γέλια και τραγούδια.