Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Αδύνατα πόδια χωρίς γυμναστική!


Με μικρά tricks, όλες μπορούμε να έχουμε πόδια μοντέλου!
Όλα έχουν να κάνουν με το σωστό περίγραμμα, εξηγεί η ειδική μαυρίσματος των St. Tropez, Mel Sdao, και μας μαθαίνει δύο τρόπους για να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση των αδύνατων και ψηλών ποδιών.
  • Αν θέλετε να μοιάζουν τα πόδια σας αδύνατα και συγχρόνως γυμνασμένα, εφαρμόστε μια στρώση από κάποιο προϊόν μαυρίσματος ή κάποιο προιόν που προσθέτει λάμψη, μόνο κατά μήκων των κνημών σας.
  • Για να δημιουργήσετε σωστό περίγραμμα, τεντώστε τους μύες και απλώστε μια δεύτερη στρώση ενός προϊόντος μαυρίσματος κατά μήκος των εσοχών. Αυτό θα σκουρήνει την περιοχή και θα δίνει την εντύπωση στο μάτι ότι τα πόδια σας είναι γυμνασμένα.
Δοκιμάστε το αγαπημένο της Rihanna το  St. Tropez Wash Off Shimmer Stick. “Είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή του και δίνει μια καταπληκτική χάλκινη λάμψη στο δέρμα,” λέει η make-up artist της τραγουδίστριας, Karin Darnell.
Η Kim Kardashian έχει το δικό της μυστικό. “Xρησιμοποιώ το σπρέι Sally Hansen Airbrush Legs και μου έχει σώσει τη ζωή! Το λατρεύω! Δυστυχώς έχω ψωρίαση και είναι το μόνο που την καλύπτει τόσο καλά!”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου