Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

Χρώματα μαλλιών άνοιξη-καλοκαίρι 2012Οι τάσεις της μόδας αλλάζουν και ανανεώνονται συνεχώς έτσι και οι τάσεις στα μαλλιά. Τα χρώματα, τα κουρέματα, τα χτενίσματα εκσυγχρονίζονται αλλά και παλιές τάσεις επιστρέφουν. Πολλές κοπέλες αλλάζουν το χρώμα των μαλλιών τους και τολμούν να πειραματιστούν με τα νέα χρώματα που είναι στην μόδα. Άλλες πάλι δεν ρισκάρουν και τόσο να πειράξουν τα μαλλιά τους. Παρακάτω σας παρουσιάζω τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Και ξεκινάμε με το κλασικό ξανθό. Οι ξανθές θα είναι πάντα στην μόδα, φέτος αυτά που προτείνουν οι κομμωτές είναι αποχρώσεις
του χρυσαφένιου ξανθού, άκρως καλοκαιρίνη και εύκολη στην  χρήση και διατήρηση της.


Hot τάση για τις ξανθές φέτος είναι το Βronde μεταξύ ξανθού και καστανού που έχει ξεκινήσει από το super model  Gisele Bundchen και το έχουν υιοθετήσει πολλές σταρς όπως η Jennifer Aniston και η Cameron Diaz. 
Σε κάθε περίπτωση αυτό που πλέον έχει ξεπεραστεί είναι το πλατινέ το αφύσικο άσπρο των μαλλιών δεν είναι τάση. Προτιμήστε αποχρώσεις του ξανθού μπεζ, και σαντρέ. Επίσης για πιο φυσικό αποτέλεσμα μπορείτε να κάνετε ανταύγειες και όχι βαφή. 


                                                     ξανθό μπεζ

                                                                      φυσικό ξανθό
Τα καστανά από την άλλη θα είναι η σίγουρη λύση για κάθε γυναίκα. Γήινοι, φυσικοί τόνοι και πολλές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο. Εάν η επιδερμίδα σας είναι ψυχρή, τότε μια καστανή απόχρωση σε ζεστούς τόνους, όπως του μελιού ή του ζεστού κόκκινου, σας ταιριάζει απόλυτα και θα είναι απλά φανταστική. Εάν είστε χλωμές, καλύτερα να κατευθυνθείτε σε πιο ανοιχτούς τόνους, καθώς όσο πιο σκούρο είναι το χρώμα τόσο πιο πολύ τονίζει την επιδερμίδα σας και σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες. 

καστανό ανοιχτό 

καστανό 
σκούρο καστανοκόκκινο 

Αν θέλετε να σκουρύνετε το χρώμα σας το καστανό σκούρο είναι εύκολη λύση ειδικά να έχετε καστανά μαλλιά. Αλλά και το μαύρο και μαύρο μπλε για πιο σκούρες αποχρώσεις. Προσοχή όμως υπάρχει περίπτωση να σας κάνει χλωμές και είναι δύσκολο στο να το ανοίξετε μετά, οπότε να είστε σίγουρες για την αλλαγή. 

καστανό σκούρο

                                                                     μαύρο μπλε

Τα κόκκινα και τα χάλκινα χρώματα που ''πολυφορέθηκαν'' φέτος είναι ιδιαίτερα χρώματα που κλέβουν τις εντυπώσεις. Εάν η επιδερμίδα σας είναι ροδαλή, τότε οι κόκκινες αποχρώσεις σας ταιριάζουν απόλυτα. Αντίθετα οι γυναίκες με χρυσαφένια ή σκουρόχρωμη επιδερμίδα θα χρειαστεί να ψάξουν λίγο περισσότερο για την κατάλληλη κόκκινη απόχρωση που θα τις κολακεύσει. Φέτος  επιλέξτε χάλκινους τόνους, ζεστά κόκκινα, κεχριμπαρένιους τόνους, φλογερό κόκκινο, το χρώμα του κόκκινου τριαντάφυλλου

χάλκινο 
                                                              κόκκινο βουργουνδίας


                                                                 σκούρο κόκκινο


                                                               κόκκινο της φωτιάς

                                                                  καστανοκόκκινο


Όποιο χρώμα και να επιλέξετε να είστε σίγουρες γι'αυτό και κάντε μια έρευνα πριν το επιχειρήσετε. Συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας και αν πρόκειται να κάνετε μεγάλη αλλαγή στο χρώμα σας κάντε την σε κομμωτήριο και όχι μόνες σας. Ελπίζω να σας βοήθα αρκετά. Οι αλλαγές στην εμφάνιση μας, μας αναζωογονούν γι'αυτό τολμήστε !!!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου