Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Έξαλλη η Ε. Μελέτη ανέβασε στο Twiter της, φωτογραφία με τα οπίσθια της για να μας αποδείξει ότι δεν έχει ρετους« Έξαλλη η Ε. Μελέτη ανέβασε στο Twiter της, φωτογραφία με τα οπίσθια της για να μας αποδείξει ότι δεν έχει ρετους »
Την απάντησή της σε όσους μίλησαν για ρετούς στις φωτογραφίες με το μαγιώ που δημοσίευσε χθες το περιοδικό ΟΚ! φαίνεται πως έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το twitter της.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία με μαγιώ από το iphone της δείχνοντας το καλλίγραμμο σώμα της και ξεκαθαρίζοντας πως δεν χρειάζεται photoshop.

Όλα ξεκίνησαν με τις φωτογραφίες από το πρώτο μπάνιο που έκανε με τον Ηλία Λαδά στη Βουλιαγμένη πριν λίγες μέρες. Πολλοί σχολίασαν τις φωτογραφίες μιλώντας για το καλογυμνασμένο κορμί της Ελεονώρας, ενώ κάποιοι ανέφεραν πως οι φωτογραφίες είχαν περάσει από το μαγικό photoshop.

Αντιμετωπίζοντας, όμως, με χιούμορ την κατάσταση, ανέβασε στο twitter της μια φωτογραφία με μαγιώ από το περασμένο καλοκαίρι και έγραψε στον Νίκο Γεωργιάδη Να τους δείχνεις αυτό! Αρετουσάριστη από το iPhone μου! Καλοκαίρι 2011 .Λίγο πρίν είχε σχολιάσει ξανά το θέμα στο twitter της, γράφοντας με το γνωστό χιούμορ της το εξής: " Λοιπόν παιδιά, μη μασάτε με τις φωτό στο οκ. Δεν ειμαι τοσο αδύνατη. Απλά απο το κρύο έσφιξαν οι κ....ι! Καληνυύχτα, σας αγαπώ!"
 http://www.axortagos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου