Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Εικόνες για χρονολόγιο Facebook (-cover images)Υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που προσφέρουν εικόνες για χρονολόγιο Facebook δωρεάν.  Μάλιστα σε μερικές εκτός από έτοιμες φωτογραφίες χρονολογίου facebook υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας κολλάζ εξώφυλλο.Το εξώφυλλο είναι η μεγάλη εικόνα στην κορυφή του Χρονολογίου σας. Εχω γράψει για το τι είναι χρονολόγιο facebook και πως το αποκτούμε. Η φωτογραφία λοιπόν του εξωφύλλου πρέπει να έχει πλάτος τουλάχιστον 720 pixel.

Κανονικά, για να προσθέσω εξώφυλλο στο Χρονολόγio
  1. Πάω στο Χρονολόγο
  2. Πατώ +Προσθήκη εξωφύλλου
  3. Επιλέγω αν θα ανεβάσω νέα φωτογραφία ή θα χρησιμοποιήσω μια από τα άλμπουμ μου
Αν δε μας αρέσει περνάμε το ποντίκι πάνω από την εικόνα χρονολογίου και το αλλάζουμε. Δες  σελίδες βοήθειας Facebook Για εικόνες χρονολογίου και προφιλ 

Στις ιστοσελίδες που ανέφερα πριν, συνήθως επιλέγετε μια εικόνα για χρονολόγιο(εξώφυλλο) που σας αρέσει και μια εφαρμογή ανεβάζει την φωτογραφία αυτή στο χρονολόγιο σας. Το θέμα είναι να εμπιστεύεστε την εφαρμογή και να έχετε τα μάτια ανοιχτά.

Προσωπικά έχω βάλει φωτογραφία που έχω τραβήξει ο ίδιος.


MyFBCovers.com

Το MyFBCovers.com κατά δήλωση του το έχουν αναφέρει μεγάλα διαδικτυακά περιοδικά όπως Techcrunch Και CNET. Στο Facebook εμφανίζεται η Σελίδα τους να την έχουν κάνει Like μισό εκατομμύριο φορές.

Στην αριστερή στήλη cover categories υπάρχουν οι κατηγορίες εξωφύλλων Facebook όπως αυτοκίνητα, χιούμορ κλπ. Όταν περάσετε το ποντίκι πάνω από μια εικόνα για χρονολόγιο γράφει μake my facebook cover

FBProfileCovers

Το FBProfileCovers το έχουν κάνει Like 250000 άτομα. Πάλι οι κατηγορίες με εικόνες για χρονολόγιο είναι αριστερά. Υπάρχει και δυνατότητα για κολλάζ.

coverphotofinder.com, myprofilecover.com και άλλα

Το μεγαλύτερο τεχνολογικό περιοδικό στον κόσμο, το Μashable, τον Οκτώβριο του 2011 δοκίμασε λέει 5 ιστοσελίδες με φωτογραφίες για χρονολόγιο όπως οι παραπάνω μεταξύ αυτών το http://coverphotofinder.com και τοhttp://myprofilecover.com/ που παρουσιάζει ενδιαφέρον διότι δεν υπάρχει εφαρμογή, απλώς κατεβάζετε τη φωτογραφία με το σωστό μέγεθος στον υπολογιστή κι από κει το ανεβάζεις στο Facebook.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου