Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα...!!!!
Υπάρχουν ειδικές κρέμες, τζελ και λάδια στο εμπόριο που βελτιώνουν την κυτταρίτιδα. Αυτά χρησιμοποιούνται τοπικά συνήθως – για να έχεις αποτελέσματα θα πρέπει να την χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ, καθημερινά και όχι 1 μήνα πριν το καλοκαίρι, όπως κάνουν οι περισσότερες γυναίκες! Η “θεραπεία” θα πρέπει να αρχίσει τους χειμερινούς μήνες, ίσως όχι σε τόσο μεγάλη συχνότητα όση προ ανάφερα -- προς τους μήνες της άνοιξης μπορείς να χρησιμοποιείς την κρέμα πρωί, βράδυ κάθε μέρα.

κυτταρίτιδα Να διώξεις την κυτταρίτιδα οριστικά αποκλείεται – εκτός αν είσαι από της τυχερές και έχεις κυτταρίτιδα τύπου Ι --  αλλά σίγουρα θα προλάβεις τα χειρότερα και θα δεις μία ορατή βελτίωση στο δέρμα σου, θα γίνει πιο απαλό και πιο λείο. Μην ξεχνάς το θεραπευτικό μασάζ. Κάθε φορά που απλώνεις το προϊόν κάνε μασάζ στα σημεία – τσιμπήματα και κυκλικές κινήσεις αρκούν. Αν είσαι “τεμπέλα” μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ειδικό εργαλείο για μασάζ όπως αυτό στην φωτογραφία.

μασάζ για κυτταρίτιδα :


Ότι θεραπεία και αν διαλέξεις μην ξεχνάς ποτέ να πίνεις νερό – τουλάχιστον 6 – 8 ποτήρια την μέρα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάς το σώμα σου να αποβάλλει τις τοξίνες και τα αποτελέσματα θα έχεις θα είναι πολύ καλύτερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου