Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Η Κοπέλα με το τέλειο Πρόσωπο!Η κόπελα είναι κούκλα αλλά παράλληλα έχει και το τέλειο πρόσωπο σύμφωνα με τα μαθηματικά...
Η Florence Colgate  ανακηρύχθηκε ως το πιο όμορφο πρόσωπο στη Βρετανία μέσω του διαγωνισμού της εταιρίας Lorraine Cosmetics, αλλα η Florence δεν είναι απλά όμορφη... Το πρόσωπο της 18χρονης έχει εξαιρετική συμμετρία καθώς οι αποστάσεις μεταξύ των χαρακτηριστικών της είναι σχεδόν τέλειες.

Λέγεται πως το πρόσωπο μιας γυναίκας είναι περισσότερο ελκυστικό όταν η απόσταση μεταξύ των κόρων των  ματιών της είναι στο 46% του μήκους του προσώπου της από το ένα αυτί στο άλλο. H Colgate έχει το 44%.

Οι επιστήμονες λένε επίσης ότι η απόσταση μεταξύ των ματιών και του στόματος πρέπει να είναι ακριβώς στο ένα τρίτο του μήκους από την κορυφή του μετώπου έως το πιγούνι. Στη Colgate μετρήθηκε στο 32,8%.

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό τα κορίτσια διαγωνίστηκαν χωρίς make up και οι συμμετέχουσες δεν θα έπρεπε να έχουν κάνει καμία πλαστική στο πρόσωπό τους. Η ίδια η Colgate που βάφεται ελάχιστα είπε ότι οι γυναίκες δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν make-up.

Ενας από τους πρώτους που ασχολήθηκε με τη σχέση ομορφιάς και συμμετρίας ήταν ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι ο οποίος χρησιμοποίησε τα μαθηματικά ώστε να περιγράψει το τέλειο πρόσωπο.


http://69magazine.gr
Πηγή: DailyMail

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου