Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Πως θα βγάλεις τα φρύδια σου σωστά!Τα φρύδια όπως είναι γνωστό καθορίζουν την εικόνα του προσώπου μας.

Για να ομορφύνουν όμως το πρόσωπο μας και να γοητεύσουν το βλέμμα μας
πρέπει να είναι ….καλοσχηματισμένα!
 Δείτε πως… 
Το σχήμα που θα δώσετε στα φρύδια σας δεν πρέπει να ξεφεύγει από τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και φυσικά από το αρχικό τους σχήμα.
Τα φρύδια καθορίζουν την έκφραση και τονίζουν το πρόσωπο με τρόπο μοναδικό. Με το πέρασμα των χρόνων η μόδα στο σχήμα των φρυδιών αλλάζει, με αποτέλεσμα να φαρδαίνουν ή να λεπταίνουν ανάλογα με τι προτείνει η μόδα. Προσοχή, όμως! Όταν τα φρύδια αποτριχωθούν σε μεγάλο βαθμό, είναι σχεδόν αδύνατο να ξαναρθούν στο φυσικό τους μέγεθος και σχήμα.
Παίρνουμε ένα μολύβι ή ένα πινέλο. Ακουμπήστε το ένα μολύβι παράλληλα στην εξωτερική πλευρά της μύτης.

Η ευθεία που σχηματίζεται ακριβώς πάνω από την εσωτερική γωνία του ματιού δηλώνει το σημείο που πρέπει να αρχίζουν άρα αφαιρούμε ότι προεξέχει.

Φέρτε το άλλο μολύβι πλάγια, ακουμπώντας το ρουθούνι της μύτης και περάστε το διαγώνια από την εξωτερική γωνία του ματιού.

Το σημείο επαφής με τα φρύδια δείχνει και πού πρέπει να τελειώνουν.
Ακουμπώντας το μολύβι πάνω στο κόκαλο στο μάγουλο(στα μήλα ) και σε ευθεία γραμμή περνώντας από την εξωτερική άκρη της ίριδας του ματιού, βλέπουμε το σημείο που θα αφαιρέσουμε τρίχες για να δημιουργηθεί το τόξο, η καμπύλη.


Αφού βρείτε το ιδανικό σχήμα, αφαιρέστε μόνο ότι περισσεύει δεξιά και αριστερά.

Ποτέ μην αφαιρείτε τα φρύδια σας από την πάνω πλευρά.

Μην παρασύρεστε και αρχίστε να βγάζετε ανεξέλεγκτα τρίχες.

Σε περίπτωση που είναι πολύ παχιά μπορείτε να τα λεπτύνετε ελαφρά μόνο από την κάτω πλευρά.Επίσης, μπορεί να σας βοηθήσουν τα ειδικά stencils, που κυκλοφορούν στο εμπόριο, τα οποία τα κολλάτε στα φρύδια και αφαιρείτε τις τρίχες που εξέχουν.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ

Να θυμάστε ότι:Ότι και να «προστάζει» η μόδα δεν σημαίνει ότι μας ταιριάζει κιόλας.

ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΕΙ!!!

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να κάνετε την γραμμή των φρυδιών σας από φυσική, πολύ λεπτή να θυμάστε ότι δεν επανέρχεται στην ίδια φυσική του κατάσταση.

Ποτέ δεν βγάζουμε τα φρύδια από πάνω!

Ακόμα και αν έχετε κάνει κάποιο λάθος στο βγάλσιμο(κάτι που δεν το εύχομαι) υπάρχουν κάποιοι τρόποι που θα μειώσουν την αντιαισθητική όψη, όπως το μακιγιάζ φρυδιών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου