Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Πως να αποκτήσεις μία φίλη με ..προνόμια !Οι Αμερικάνοι λένε την δημοφιλή φράση "Friends with Benefits", πόσοι όμως καταφέρνουν να έχουν μία τέτοια φίλη που τους παρέχει σεξουαλικά προνόμια χωρίς να ζητάει τίποτα παραπάνω?
Δέκα απλά βήματα μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις.
Κάνε εξάσκηση
Συν Aθηνά καi χείρα κίνει, λέει ο λαός. Άρχισε λοιπόν,να κάνεις παρέα με γυναίκες και να γνωρίζεις όσες περισσότερες μπορείς, ώστε να δημιουργήσεις ένα μεγάλο κύκλο από φίλες. Κάπου εκεί θα βρίσκεται και η δική σου friend with benefits.
Η γλώσσα του σώματος
Το παν είναι η θετική στάση. Κράτα κάτω τους ώμους σου, το πηγούνι σου ψιλά, την πλάτη σου ίσια και χαμογέλα! Έτσι θα έχεις την αμέριστη προσοχή της. Και μόλις την έχεις, άρχισε σιγά-σιγά να την ακουμπάς κιόλας. Μια παιχνιδιάρικη διάθεση είναι ότι χρειάζεται για να κερδίσεις το δικό σου φιλαράκι.
Κάνε καλή εντύπωση
Οι γυναίκες συνήθως φακελώνουν τους άντρες βάση της πρώτης εντύπωσης που θα τους κάνουν. Άρα φρόντισε όταν θα πλησιάσεις μια γυναίκα να έχεις θετική ενέργεια, να έχει την αμέριστη προσοχή σου και να της δώσεις την εντύπωση ότι έχεις μια συναρπαστική ζωή και χωρίς εκείνη.
Κάνε την να σε ποθεί
Αυτό που θέλεις να πετύχεις είναι να σε ποθήσει όσο περισσότερο γίνεται, οπότε πρέπει να κινηθείς αργά. Αν πάει να σε φιλήσει, τραβήξου. Αν σου πει να πας σπίτι της το βράδυ, ανέβαλλε το για άλλη μέρα. Πρέπει να ενεργείς έτσι ώστε να της δημιουργήσεις την εντύπωση ότι πρέπει να κερδίσει το σεξ μαζί σου.
Κάνε την ερώτηση
Όταν έρθει η ώρα, πρέπει να μάθεις αν είναι διατεθειμένη να γίνει η δική σου φίλη με προνόμια. Πότε είναι η ώρα; Όταν θα έχεις ήδη κοιμηθεί μια φορά μαζί της. Θέλει όμως προσοχή: ξέχνα τις φράσεις τύπου “Δεν θέλω δεσμεύσεις αυτή την περίοδο στη ζωή μου”- είναι σαν να της λες ότι δεν την θέλεις. Αυτό που είναι καλό να κάνεις είναι να τις προσφέρεις κάτι ελκυστικό. Χρησιμοποίησε φράσεις όπως: “ψάχνω για μια γυναίκα που της αρέσει να περνά καλά και να είναι αυθόρμητη. Ξέρω ότι πολλές γυναίκες θα προσπαθήσουν να με αλλάξουν, απλά ελπίζω ότι εσύ δεν είσαι έτσι. Θα ήθελα πάντως πολύ να δω πόσο καλά μπορούμε να περάσουμε οι δυο μας”.
Βάλε όρια
Και το σημαντικότερο που πρέπει να υπάρχει για να υπάρχουν και όρια είναι ο σεβασμός. Πρέπει από την αρχή να έχετε ξεκαθαρίσει και οι δύο τι είναι αυτό που θέλετε από την περιπέτειά σας.
Γίνε friend και όχι boyfriend
Ωραία τώρα έχετε ξεκινησει. Τώρα πρέπει να καταφέρεις να μην πέσεις στο τριπάκι από φίλος να γίνεις σχέση. Για αρχή, δεν πρέπει να είσαι πάντα διαθέσιμος. Μηνύματα, βραδινά τηλέφωνα και τα λοιπά ξέχνατα. Επίσης, όταν θα λες όχι δεν μπορώ, πρέπει να είναι όχι δε μπορώ. Μήν το παρακάνεις όμως! Πρέπει κι εκείνη να παίρνει το κατιτίς της από αυτή τη “σχέση” αλλιώς θα χάσει το ενδιαφέρον της και θα φύγει, γι'αυτό, δώσε της την αγκαλιά που θέλει μετά το σεξ, το χάδι, την ευγένεια, αλλά μην το παρακάνεις ούτε και εδώ.
Σεβάσου την
Ότι και αν έχετε, δε σημαίνει ότι έχεις το δικαίωμα να την προσβάλλεις με την συμπεριφορά σου και να θυμάσαι ότι κάποιες φορές πρέπει να έχει όλη την προσοχή σου. Δεν πρέπει δηλαδή να την κάνεις να νιώθει ότι την έχεις μόνο για το σεξ, και σε περίπτωση που βγείτε, καλό θα ήταν να μην φλερτάρεις με άλλες, να μην δείχνεις ότι είσαι εντός παιχνιδιού.
Πρέπει να την καταλαβαίνεις
Μην ξεχνάς ότι δεν είναι μόνο το σεξ, είστε και φίλοι. Οπότε αν συμβαίνει κάτι που την προβληματίζει και θέλει να μιλήσει, οφείλεις να είσαι εκεί. Ακόμη, μπορείτε να συναντιέστε και χωρίς να κάνετε σεξ, αν όχι θα νιώθει ότι την χρησιμοποιείς.
Καλό σεξ
Το σεξ είναι το μόνο που έχεις να προσφέρεις, φρόντισε να το κάνεις καλά. Δε χρειάζεται να αναφέρουμε ότι αν δεν ανταποκρίνεσαι στις προσδοκίες της, σύντομα θα ψάξει για άλλο.. "φιλαράκι".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου