Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Σέξι Μάνα γδύνεται για πληρώσει το Νοίκι


 Η Nadya Suleman δεν τα βγαλε για την κακομοίρα τη μάνα της, αλλά για να ζήσει τα 14 παιδιά της! Η διάσημη Αμερικανίδα μάνα  (η οποία έχει οκτάδυμα) δέχτηκε να φωτογραφηθεί σχεδόν γυμνή για το αγγλικό κουτσομπολίστικο περιοδικό «Closer» για 10.000 δολάρια, επειδή δεν είχε να πληρώσει το νοίκι.  Η Suleman και παλιότερα έχει φωτογραφηθεί με μπικίνι για να πάρει κάποια χρήματα, καθώς το κράτος της δίνει μια μηνιαία κάρτα 2.000 δολαρίων την οποία πρέπει αποκλειστικά να τη χρησιμοποιήσει για αγορά τροφίμων.

Θα πρέπει να πούμε ότι η Suleman είναι πολύ συγκρατημένη γυναίκα καθώς έχει απορρίψει πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε πορνό. Η εταιρεία VIVID της είχε προσφέρει 100.000 δολάρια για να γυρίσει τσόντα, όμως εκείνη δεν δέχτηκε να το κάνει. Στη συνέντευξη στο «Closer» είπε επίσης ότι ενώ της την πέφτουν πολύ συχνά οι άντρες, εκείνη δεν μπορεί να κάνει σχέση καθώς πρέπει να δίνει όλη τη φροντίδα της στα 14 παιδιά της: «Σκοπεύω να κάνω δεσμό αφού τα οκτάδυμα κλείσουν τα 18. Τώρα όταν οι άντρες με κοιτάζουν, δεν δίνω καμία σημασία. Ξέρω ότι είμαι όμορφη δεν χρειάζεται να το ακούσω από έναν άντρα.»

Το περίεργο είναι ότι η Suleman έχει πάει μόνο με δύο άντρες στη ζωή της!
Ο ένας ήταν ο πρώτος άντρας με τον οποίο είχε σχέση και ο οποίος ήταν και ο δωρητής σπέρματος (τα παιδιά τα έχει κάνει με εξωσωματική) και με τον άλλον έμειναν πέντε χρόνια μαζί αλλά δεν έκαναν παιδιά.

Πάντως για μάνα 14 παιδιών η Nadya έχει μια χαρά σώμα. Η ίδια είπε ότι γυμνάζεται συχνά αλλά δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα. Μάλιστα μετά την καισαρική των 8 μωρών, το σώμα της επανήλθε στο φυσιολογικό σε πολύ μικρό διάστημα.
http://69magazine.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου