Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Βάλτε λίγο γάλα στo . . . Sex σας !
Θέλετε να κάνετε τη σχέση σας να διαρκέσει περισσότερο; Βάλτε λίγο γαλατάκι στο… sex σας.


Αν το μυαλό σας πάει σεπασαλείματα με σαντιγί και διάφορα τέτοια παιχνιδάκια, λυπάμαι πολύ, αλλά θα σας απαγοητεύσουμε.Ο θεραπευτής Andrew G Marshall αναλύει τη δική του θεωρία για το πως θα κάνετε τη σχέση σας να κρατήσει περισσότερο και πως θα κάνετε καλύτερη τη σεξουαλική σας ζωή.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του στη μελέτη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «The Independent», τα ερωτικά βοηθήματα και οι ταντρικές τεχνικές, δεν αποτελούν πια το ελιξίριο του έρωτα. Επίσης, θεωρεί πως το sex δεν είναι μια διαδικασία που θα πρέπει να ολοκληρώνεται αμέσως μόλις ξεκινήσει. Για την ακρίβεια, αυτό που συμβουλεύει, είναι να κόβεται στη μέση η πράξη και κατά την ώρα του διαλείμματοςνα γίνεται λίγη κουβεντούλα παρέα με γάλα ή τσάι. Με τον τρόπο αυτό, υποστηρίζει, πως το sex μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο κι από τα 15 λεπτά να φτάσει τημιάμιση ώρα.
Φυσικά, θα πούμε εμείς. Αν κόβεις το sex για να πιάσεις την κουβέντα και να πιεις το γαλατάκι σου και προσθέσεις το χρόνο αυτό στην πράξη, τοτε ναι. Το sex μπορεί να φτάσει και τις δύο ώρες (ειδικά αν πίνετε ζεστό το γάλα σας). Από την άλλη δεν ξέρω πως θα του φαινόταν του συντρόφου σας, αν τον κόβατε την επίμαχη στιγμή και του λέγατε "Αγάπη μου, ήρθε η ώρα να πιούμε το γαλατάκι μας."
Πάντως, ο Andrew G Marshall συστήνει τη συγκεκριμένη μέθοδο, κυρίως σε ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιες σχέσεις, άνω των 25 ετών, εκεί όπου ο έρωτας συνήθως γίνεται υπόθεση ρουτίνας, αφού ο ίδιος δηλώνει πως «Είναι ένας μοναδικός τρόπος να δώσεις τη σωστή τροφή στη σχέση σου. Δεν έχει να κάνει απλά και μόνο με έναν οργασμό». Kαι ναι, η λέξη τροφή είναι κυριολεκτική στην περίπτωση αυτή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου