Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Βυζιά ή μυαλό; Και η απάντηση είναι...


«Σου δίνω Μυαλό... Μου δίνεις λίγο Βυζί;»


Βυζιά ή μυαλό; Και η απάντηση είναι... Βυζιά!

Σοκάρει μία νέα έρευνα που έγινε από Βρετανούς επιστήμονες ανάμεσα σε γυναίκες ηλικίας 18 έως 25 ετών, καθώς οι μισές από όσες ρωτήθηκαν δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν να είχαν μεγάλα βυζιά παρά μυαλό... ξυράφι! Και μάλιστα όπως είπαν, αν γινόταν, θα χάριζαν αρκετή από την ευφυΐα τους για να κερδίσουν λίγους πόντους παραπάνω στους μυς που έχουν στο στήθος!

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το αποτέλεσμα της έρευνας δείχνει την εμμονή που έχουν οι νέες γυναίκες με τους celebrities και πως έχουν επηρεαστεί από τη βιομηχανία των πλαστικών επεμβάσεων.

Το ένα τέταρτο από όσες ρωτήθηκαν πιστεύουν ότι τα μεγάλα βυζιά κάνουν τη γυναίκα πιο ευτυχισμένη, ενώ το 60% θεωρεί ότι θα μπορούσε να προσελκύσει ευκολότερα το ενδιαφέρον των ανδρών αν είχαν... πλούσια προσόντα.

Οι επιστήμονες λένε ότι θα πρέπει να προβληματιστούμε από την πίεση την οποία υφίστανται οι γυναίκες από τα μοντέρνα περιοδικά και τις διαφημίσεις.

Η Kat Banyard από τη γυναικεία οργάνωση UK Feminista λέει: «Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν πλέον πρωτοφανή πίεση για το σώμα τους. Από παντού δέχονται μηνύματα ότι εκείνο που μετράει περισσότερο είναι η εμφάνιση και όχι το ποιες πραγματικά είναι. Οι συνέπειες μπορεί να οδηγούν σε διατροφικές διαταραχές ή και σε ακραίες αποφάσεις, όπως να κάνουν πλαστική χειρουργική».

Στην έρευνα που διεξήγαγε το website, www.MyVoucherCodes.co.uk, πήραν μέρος 1.142 γυναίκες.

Αλλα συμπεράσματα της έρευνας ήταν ότι το 40% των γυναικών πιστεύει ότι η ελκυστική εμφάνιση αποτελεί διαβατήριο για μια πετυχημένη καριέρα, ενώ το 80% θεωρεί ότι οι συνάδελφοί τους σχολιάζουν περισσότερο την εμφάνισή τους από την εξυπνάδα τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου