Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Το χωριό με τις 25.000 καυτές σέξι λεσβίες που αναστάτωσε δύο ολόκληρες χώρες!Το χωριό Chako Paul άναψε «φωτιές» στους Κινέζους και έριξε το ίντερνετ στη Σουηδία! Πώς έγινε αυτό;
Αιτία ήταν ένας μύθος που διαδόθηκε στην Κίνα για ένα μέρος αποκλειστικά με λεσβίες στη Σουηδία, μια φήμη που οδήγησε εκατομμύρια Κινέζους να αναζητήσουν μέσω διαδικτύου το χωριό με αποτέλεσμα να γονατίσουν το ίντερνετ στη Σουηδία.
Η είδηση διαδόθηκε από κινεζικά μέσα ενημέρωσης και οι Κινέζοι το… έχαψαν. Η «είδηση» έκανε λόγο για χωριό στη Σουηδία που ιδρύθηκε το 1820 από μια πλούσια χήρα και είχε στην είσοδο της πόλης 2 ξανθιές σέξι φρουρούς που χτυπούσαν τους άντρες όταν προσπαθούσαν να μπουν στην πόλη.
«Μαγνήτης» ήταν, φυσικά, η πληροφορία ότι οι γυναίκες κάτοικοι του χωριού επιδίδονται σε καυτά λεσβιακά όργια, ανήμπορες να συγκρατήσουν τις σεξουαλικές τους ορμές. Οι Κινέζοι χρήστες του ίντερνετ θέλησαν να ταξιδέψει κι άλλο η φαντασία τους και έψαξαν απεγνωσμένα να βρουν το μυθικό χωριό!
Εκατομμύρια Κινέζοι άρχισαν να ψάχνουν στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα διάφορα σουηδικά site να δεχθούν εκατομμύρια επισκέψεις μέσα σε μία ημέρα. Τα περισσότερα από αυτά «γονάτισαν» τελείως ή «έπεσαν».
Όσο για το -ανύπαρκτο- χωριό, το ψάχνουν ακόμη…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου