Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Μάθετε τα μυστικά των αγγέλων της Victoria’s Secret – μέρος 1


Ria Petridou | Στις Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 14:00


Θέλετε να μοιάζετε σαν τους άγγελους της Victoria’s Secret; Eντάξει, η ερώτηση μπορεί να είναι ρητορική, αλλά αυτό που εννοούμε είναι, ποια δεν θα ήθελε τέλειο δέρμα, απίστευτο σώμα και υπέροχα μαλλιά;
Μπορεί αυτές οι κυρίες να είναι από τη φύση τους υπέροχες, αλλά δεν είναι τέλειες. Πολλές φορές έχουν θαμπό δέρμα, άγρια μαλλιά, σπυράκια ή πρησμένα μάτια, όπως και εμεις. Και εδώ έρχονται οι Colleen Creighton και Pasquale Ferrante –οι αυθεντίες του μακιγιάζ και των μαλλιών, πίσω από την εμφάνιση των αγγέλων. Μάθετε όλα τους τα μυστικά, κατευθείαν από την πηγή!

Προετοιμασία
1. Ενυδάτωση εκ των έσω… «Θα έλεγα ότι το νούμερο ένα μυστικό ομορφιάς είναι το ενυδατωμένο δέρμα. Χρειάζεται ενυδατική κρέμα, πολύ νερό και σωστή διατροφή», λέει η Creighton. «Πρέπει να τρώτε όσο πιο πολλά πράσινα λαχανικά γίνεται, που αποτοξινώνουν το σώμα και να πίνετε πολύ νερό. Να θυμάστε ότι το δέρμα σας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος, έτσι ότι βάζετε στο σώμα σας, φαίνεται στο δέρμα».
2…και από έξω. «Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε είναι να σταματήσετε την ενυδάτωση, ειδικά όταν βγάζετε κάποιο σπυράκι. Γιατί τα βακτήρια παγιδεύονται στις πιο κάτω στιβάδες του δέρματος. Αν είστε ενυδατωμένες τους επιτρέπετε να βγουν στην επιφάνεια, όπου μπορείτε να τα απομακρύνετε». Η Colleen συμβουλεύει να αρχίζετε τη μέρα σας με ένα καλό ενυδατικό προϊόν. Η ίδια προτιμάει το Olio Lusso.
3. Ice, ice baby. Ποιο είναι το καλύτερο προϊόν για να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας, ενώ βοηθάει να ξεπρηστούν τα μάτια και το έχετε ήδη στο ψυγείο σας; Φυσικά ο πάγος! Σε πολύ πρωινές ή πολύ μεγάλες φωτογραφήσεις, η Colleen αναζωογονεί την επιδερμίδα των μοντέλων βάζοντας λίγα παγάκια σε μια πετσέτα και πιέζοντάς την ελαφρά για λίγα λεπτά πάνω στο πρόσωπό τους. Προσέξτε ιδιαίτερα όμως την περιοχή των ματιών.
4. Scrub. «To μεγάλο μυστικό μου είναι ότι πάντα χρησιμοποιώ ένα scrub για τα χείλη. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και έτσι φαίνονται γεμάτα και έχουν υπέροχο χρώμα». Το αγαπημένο της είναι το VS Pro Fx lip scrub and balm.
5. Prime-time. Αφού η επιδερμίδα είναι καλά ενυδατωμένη, η Colleen χρησιμοποιεί και ένα ενυδατικό primer, το οποίο κάνει τους πόρους να φαίνονται μικρότεροι.
6. Χαλαρώστε. Η Chanel Iman λέει ότι η make-up artist της δίνει συχνά να μασήσει μια παστίλια με οργανικά έλαια λουλουδιών που όπως λέει «σε βοηθάει να ηρεμήσεις, και ίσως να κάτσεις ακίνητη για λίγο».
ΠΗΓΗ:fashionlove.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου