Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Oι Πιο Επικυνδινοι Αντρες...

 
 
Oι Πιο Επικυνδινοι Αντρες...
O player δεν είναι ένας απλός γκόμενος, είναι ιδέα. Κάπως όπως για τους άντρες είναι ιδέα οι ξανθιές. Για μένα ήταν πάντα το είδος αρσενικών που δεν ήταν βαρετό και που δεν φοβόμουν. Αντίθετα, φοβόμουν το καλό παιδί: ότι θα με τυλίξει. Ενώ ο player σε κάνει αρχικά να λες, player είναι, δεν θα με πλησιάσει πολύ. Και κάπως έτσι καταλήγεις μαζί του. Όπως δηλαδή κάποιοι άντρες φοβούνται το καλό κορίτσι και καταλήγουν σε σχέση με τη γυναίκα-bitch. 
Οι players ζουν για το παιχνίδι. Το παιχνίδι για το παιχνίδι. Ο player όμως σέβεται τις ερωμένες του. Όταν είναι στο παιχνίδι με πολλές, έχει έναν πολύ διακριτικό τρόπο να στο δηλώσει εξαρχής. Bέβαια πολλές δεν θέλουν να καταλάβουν με ποιον έχουν να κάνουν και λένε «δε μπορεί, αργά ή γρήγορα θα βρω το κουμπί του». Μα αν ένας άντρας είχε κουμπί, δεν θα το πατούσε μόνος του; Οστόσο ο player μπορεί να μπει σε σχέση. Αν το παιχνίδι του φαίνεται τρομερά ενδιαφέρον. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, δεν παρασύρεται, τα έχει υπολογίσει όλα πολύ καλά από πριν. Θα μπει σε μια σχέση μόνο όταν είναι σίγουρος για το ότι θα είναι ένα πραγματικά καλό παιχνίδι. Πηγαίνει για να κερδίσει, δεν θέλει πάνω του την αποτυχία μιας σχέσης. Και θα την φτιάξει αυτήν την σχέση, θα δίνει ενέργεια, θα παίζει τώρα μέσα της, διαρκώς, διαφορετικούς ρόλους, θα κρατάει την πρόκληση και την σπίθα, θα σε έχει στην τσίτα. Από εκεί και πέρα δεν θα ρισκάρει τη γυναίκα του για τίποτα. Φυσικά στους απ΄έξω θα φαίνεται πάντα αυτό που είναι, player, αλλά στην ουσία είναι μονογαμικός εκείνο το διάστημα. Κι όταν φεύγει από μια σχέση πάλι δεν ρισκάρει τίποτα, φεύγει όταν το παιχνίδι έχει τελειώσει, δεν μένει ποτέ μόνο για ασφάλεια, game over. Και το έχει παίξει πραγματικά στο full, γιατί για εκείνον ισχύει ότι στον έρωτα κάθε στιγμή «you are as good, as your last game».
Ο τζογαδόρος, απ΄την άλλη, πιστεύει πάντα ότι είναι κοντά στις πιθανότητες για τον έρωτα. Και τα στοιχηματίζει όλα, ξανά και ξανά. Δεν τον ενδιαφέρει τί έχει απέναντί του, ποιον αντίπαλο, ποια γυναίκα, αρκεί να είναι όμορφη και θα τα βάλει όλα στο τραπέζι, από το άγχος του για κατάκτηση κι επιβεβαίωση. Και για την επόμενη γυναίκα που θα εμφανιστεί στην γωνία, και για την μεθεπόμενη. Δεν ξέρει να σκέφτεται πριν παίξει και πάντα ρισκάρει τη γυναίκα του. Είναι αυτός που μπαίνει σε γάμο ή μόνιμη σχέση και θα κάνει παράλληλες σχέσεις. Από την κατηγορία των τζογαδόρων έχουμε τους περισσότερους μισογύνηδες σήμερα.
Ο κλέφτης, είναι κάτι παραπάνω από μισογύνης, για την ακρίβεια, ούτε τον εαυτό του δεν αγαπά και σέβεται, πόσο μάλλον τους υπόλοιπους ανθρώπους. Αν ο player αγχώνεται για την υστεροφημία του και θέλει όλες οι πρώην κι όλες οι ερωμένες του να έχουν καλή γνώμη για εκείνον, ο κλέφτης είναι αναξιόπιστος, ποτέ ξεκάθαρος, άλλα θα λέει κι άλλα θα κάνει, άλλα θα ζητάει κι άλλα θα εννοεί, ότι του φανεί του Λωλοστεφανή. Οι ερωμένες του στο μέλλον θα τον σκέφτονται με φρίκη και θέλουν να τον βγάλουν από την μνήμη τους, όπως βγάζουν έναν λεκέ. Ξεκινά εξαρχής να κλέβει. Μπαίνει σε μια σχέση από την αρχή με ψέματα. Πουλάει το παραμύθι γιατί είναι τρομερά ανασφαλής και θέλει να τον θέλουν με αποκλειστικότητα, έχει διαρκώς τον φόβο μην τον απατήσουν, απλά γιατί κλέβει εκείνος. Στον γάμο και τη μόνιμη σχέση είναι serial cheater. Βέβαια έχει ταλέντο στο κλέψιμο, δεν είναι λίγο αυτό, τα φιλαράκια του λατρεύουν να ακούν τις ιστορίες του. Όμως δεν έμαθε ποτέ να παίζει. Κι ούτε και πρόκειται.


 Mc Cheep
yyyy
Tο χειρότερο που μπορεί να σου τύχει είναι ο τσιγκούνης άνδρας.
Γιατί δεν υπάρχει πιο τραγική εικόνα από το να βγεις με άνδρα και όταν έρθει ο λογαριασμός να απολαμβάνεις το θέαμα να ψάχνει απεγνωσμένα στο πορτοφόλι του (όταν το έχει) για να βρει ακριβώς τα 15 ευρώ που αναγράφει αυτός ότι κόστισαν τα 2 σας ποτά,
Αυτός είναι  ο τύπος άνδρα γνωστότερος ως Mc Cheepy (που ουδέποτε θα προαχθεί σε Mc Dreamy διότι ονειρικοί άνδρες συναντώνται μόνο σε αμερικανικές ιατρικές σαπουνόπερες). Ο Mc Cheepy είναι τσιγκούνης όσο δεν πάει και με την ίδια ευκολία που ξεχνά το πορτοφόλι του λησμονεί επίσης γενέθλια, γιορτές και επετείους και εν τέλει στοιχειώδεις τρόπους savoir vivre.
Η χειρότερη εκδοχή του είναι ο συνειδητοποιημένος Mc Cheepy, αυτός δηλαδή που αναγάγει την καρμιριά σε ιδεολογία με αρχές και επιχειρήματα. Το συνηθέστερο δε από αυτά είναι «η ισότητα των 2 φύλων που επιτρέπει πλέον στην δυναμική γυναίκα της νέας χιλιετίας να πληρώνει αυτή, αποτάσσοντας από πάνω της το στερεότυπο της γκόμενας που την πληρώνουν». Μια άλλη τραγική version είναι ο SirMc Cheepy, δηλαδή ο τσιγκούναρος με τίτλο ευγενείας που μεγαλοπιάνεται και θέλει μεγαλεία, χωρίς να βάζει το χέρι στην τσέπη, εκδοχή που για κακή μου τύχη έτυχε να συναντήσω εγώ.
O Mc Cheepy δεν ξέρει να κάνει έρωτα γιατί δεν ξέρει να δίνει. Αρκείται στα λίγα γιατί δεν γνωρίζει πως είναι να χαρίζεις πολλά και αφού το σεξ, πέρα από όλα τα άλλα, είναι μια γενναιόδωρη πράξη απλόχερης μοιρασιάς –μοιράζεσαι κορμί, φιλιά, υγρά, αισθήματα, ηδονή-  καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο του είναι ακόμα και το να προσπαθήσει να δώσει κάτι παραπάνω από την απλή διείσδυση. Βαθιά μέσα του ίσως να κλαίει ακόμα και το σπέρμα του. Αυτονόητο είναι δε, πως δεν ξέρει να φιλάει, να αγκαλιάζει, να χαϊδεύει.
Για αυτό λοιπόν, σας δίνω ευχή και κατάρα: μην συνάψετε ποτέ ερωτική σχέση με Mc Cheepy. Θα νιώσετε την μιζέρια να μπαίνει μέσα σας και δεν θα σας βγει σε καλό. Τα αγιάτρευτα περιστατικά στο ανδρικό φύλο είναι αμέτρητα και σε τελική ανάλυση με πολύ περισσότερο ενδιαφέρον. Μπορεί να δίνουν απογοήτευση και πόνο αλλά, αν μη τι άλλο, κερνάνε και κανένα ποτό.

O κύριος Τέλειος


ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ:ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ
Ακόμη κι εκείνες που δεν είναι του γούστου τους αυτός ο τύπος άντρα, πιστεύω ότι συμφωνούν στο ότι είναι ότι πρέπει για τις μέρες πριν την περίοδό μας (εκτός κι αν έχουμε PMS και δεν τον αντέχουμε) και για τις γόνιμες μέρες μας (από την δέκατη τέταρτη μέχρι την δέκατη όγδοη μέρα μετά το τέλος της περιόδου). Αυτός ο άντρας έχει πολύ τεστοστερόνη μέσα του, η οποία έχει χαρακώσει το πρόσωπό του σε γωνίες. Βέβαια λόγω τεστοστερόνης είναι και σχεδόν πάντα θυμωμένος και προσπαθεί να επιβληθεί- και στην κοινωνία και στην γυναίκα του- αλλά αυτό είναι εντάξει γιατί ξεσπά σε γυμναστήρια και γραμμώνει όλο και πιο πολύ. Κι όσο πιο πολύ γραμμώνει τόσο πιο πολύ τον θες, κι έτσι αργά ή γρήγορα βρίσκεσαι μια μέρα παντρεμένη μαζί του.
«Για μια σύντομη περιπετειούλα, οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες που δείχνουν να επιβάλλονται κοινωνικά κι έχουν αρρενωπά σώματα και συμμετρικά χαρακτηριστικά προσώπου» «Αυτά τα χαρακτηριστικά υποδεικνύουν υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης, που είναι ένδειξη για καλής ποιότητας γενετικό υλικό». 
Παρότι οι γυναίκες που έχουν παντρευτεί τον έξυπνο άντρα ονειρεύονται κάποιες γόνιμες μέρες τους τον άντρα των γυναικών που παντρεύτηκαν το απόλυτο αρσενικό, οι δεύτερες, όλες τις μη γόνιμες μέρες τους, ονειρεύονται τον έξυπνο άντρα. Που δεν θα τις κουφαίνει με τις αντιλλήψεις του. Που θα έχει ανακαλύψει και την θηλυκή πλευρά του. Που θα είναι open minded και ψαγμένος. Που πριν βιδώσει μια βίδα θα της κάνει ψυχανάλυση. «Οι γυναίκες του έξυπνου άντρα» σκέφτονται οι γυναίκες του βαρβατουάρ «καταφθάνουν περήφανες και συνοδευόμενες στα επαγγελματικά τους γεύματα». Αλλά ακόμη και εκείνες που δεν ονειρεύονται τον έξυπνο, ονειρεύονται σίγουρα τον πλούσιο.
ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ: O ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ
Στον άντρα με χιούμορ καμιά γυναίκα δε μπορεί να αντισταθεί. Δεν ξέραμε βέβαια γιατί. «Χιούμορ σημαίνει το να βλέπεις με εναλλακτική ματιά τα καθημερινά πράγματα» 
Στον άντρα με χιούμορ ποντάρεις ενστικτωδώς πιστεύοντας ότι δεν θα ξεμαλλιαστείτε ποτέ. Εφόσον με το που πας να μαλώσεις, στο επόμενο λεπτό έχει πετάξει αττάκα, έχει φύγει η ένταση, και κυλιέστε γελώντας σε λιβάδια με μαργαρίτες. Αυτά βλέπουν οι άλλες γυναίκες που δεν παντρεύτηκαν άντρες με χιούμορ και λένε, να πάρει, έναν τέτοιο χρειαζόμουν εγώ, να μου ρίχνει τις άμμυνές μου. Αλλά είναι ζωή αυτή; Να μη μπορείς να γκρινιάξεις ποτέ σαν άνθρωπος; Θα σκάσεις.
Φιλική Συμβουλή: Μην ταλαιπωρείτε το μυαλό σας. Aν πρόκειται να παντρευτείτε κάποιον από τους παραπάνω τύπους, ok, o κύριος Τέλειος είναι και μην το πείτε ούτε του παππά. Αν μετά τον γάμο συνειδητοποιήσετε ότι σας έπιασαν κότσο και πάλι μην το πείτε του παππά. Μετά την απομάκρυνση απ΄το ταμείο, κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου