Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Τι είναι το «μαγικό» Brazilian Keratin Treatment;

Vana Antonopoulou | Στις Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 16:33

Ξεχάστε τα ατίθασα, σγουρά μαλλιά. Ξεχάστε και τις συνηθισμένες μεθόδους ισιώματος που ταλαιπωρούν, καταστρέφουν την τρίχα. Τώρα, υπάρχει και στην Ελλάδα ένα θαυματουργό προϊόν που μας έρχεται απευθείας από την Αμερική και ονομάζεται Brazilian Keratin Hair Treatment.
Τι είναι όμως αυτή η επαναστατική μέθοδος που ανατρέπει όλα όσα ξέρατε για τις ισιωτικές μαλλιών; Πρόκειται για μια διαδικασία -θα την βρείτε στα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Companyπου ισιώνει με φυσικό τρόπο τα μαλλιά, προσθέτοντας κερατίνη στην τρίχα, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα-φριζαρισμένα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά, λαμπερά και γεμάτα υγεία.
Αυτό το πρωτοποριακό σύστημα που λειαίνει και επανορθώνει τα μαλλιά, λειτουργεί πολύ απλά: ένα νανο-μόριο, τόσο μικρό που μπορεί να εισχωρήσει στα μαλλιά σας, τα γεμίζει με κερατίνη, την ουσία που κάνει την τρίχα δυνατή, λαμπερή και απαλή. Μόλις, λοιπόν, τα μαλλιά καλυφθούν με ένα στρώμα μορίων νανοκερατίνης, μία πρόσθετη διαδικασία βοηθάει ώστε να εξατμιστεί το προϊόν (μια αντίδραση που ονομάζεται πολυμερισμός) και να γίνουν τα μαλλιά ανθεκτικά και ελαστικά. Το αποτέλεσμα; Μαλλιά όμορφα, μεταξένια, απαλά, υγιή, δυνατά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα.
Η ισιωτική θεραπεία Brazilian Hair Keratin System διαρκεί από 3 έως και 4 μήνες χαρίζοντας σας μαλλιά εντελώς ίσια και μεταξένια. Και φυσικά, έχει εγγυημένα αποτελέσματα 100 τοις εκατό για όλους τους τύπους μαλλιών.
Δοκιμάστε το Brazilian Keratin Treatment στα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company και αλλάξτε μία για πάντα τον τρόπο που ισιώνετε αλλά και αισθάνεστε τα μαλλιά σας.


ΠΗΓΗ:fashionlove.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου