Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Πως θα "ρίξεις" την Αφεντικίνα σου

Ποια είναι:
Ενας χαρακτήρας (ίσως αυταρχικός) που χρειάζεται να ελέγχει τα πάντα στη δουλειά, αλλά ίσως θέλει να… είναι υπό έλεγχο σε ένα πιο αισθησιακό περιβάλλον.

Τι πρέπει να κάνεις:
Μείνε αργά στη δουλειά σαν καλός υπάλληλος. Αυτό είναι επίπονο γιατί χρειάζεται σκληρή δουλειά και πολύ προσπάθεια. Οταν της κλείσεις ραντεβού κάντην να καταλάβει ότι έχεις δύο "πρόσωπα": Στη δουλειά είσαι επαγγελματίας και σοβαρός αλλά έξω είσαι ένας ωραίος τύπος που μπορεί να την κάνει να γελάει και να διασκεδάζει.

Ένα βήμα πριν από το τέλος:Κόψε τα χαμόγελα στη δουλειά, ώστε να τις λείψουν. Να ξέρεις ότι εκείνη το θέλει περτισσότερο από εσένα να το κάνετε μέσα στο χώρο εργασίας. Όταν βγείτε στο μπαρ, πες κάτι σαν, «δεν έπρεπε να γίνει. Ισως δεν είσαι έτοιμη για πειραγματάκια στη δουλειά». Θα θέλει να νοιώθει ότι την οδηγείτε, οπότε πείτε, «μπορεί στη δουλειά να είσαι το αφεντικό, αλλά στο κρεβάτι ένα είναι το αφεντικό». Συνεχίστε να έχετε τις αντιρρήσεις σας.

Το φινάλε:

Κάποια φορά που θα ξεμείνετε αργά στη δουλειά, ή κάποια στιγμή που θα βρεθείτε μόνοι στο γραφείο, βγάλτε το άλλο σας πρόσωπο. Κάντε ευθεία επίθεση λέγοντας, «αυτό το γραφείο είναι στο σωστό ύψος. Τι θα μπορούσες να κάνεις;». ΄Η το κλασσικό, «Εχασα κάτι που είχα στο φοριαμό. Μπορείς να με βοηθήσεις να το βρω; Σκύψε και κοίτα εδώ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου