Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Πως θα "ρίξεις" την άγνωστη

Ποια είναι:
Είσαι στις κυλιόμενες σκάλες και βλέπεις απέναντι μια γυναίκα με την οποία κοιτάζεστε στα μάτια, τη γουστάρεις πολύ και καταλαβαίνεις πως και εκείνη σε γουστάρει. Αυτό πρέπει να σου δώσει θάρρος να την ακολουθήσεις και όχι να την αποφύγεις αναστατωμένος. Πρέπει να έχεις τα κότσια να την κάνεις να έρθει μαζί σου.

Τι πρέπει να κάνεις:

Πρώτα πρέπει να τη σταματήσεις ευγενικά και μετά ακολουθησε τα εξής βήματα:
1) Το… άνοιγμα: Ρώτησέ τη: «προς τα πού πέφτει το τάδε μαγαζί ή ο τάδε δρόμος;».
2) Το ανοιχτό πέσιμο: «Πήγαινα στον προορισμό μου, αλλά σε είδα και ήξερα ότι αν δεν σε σταματούσα να σου μιλήσω θα το μετάνοιωνα όλη μέρα. Λοιπόν…»
3) Το πλάγιο πέσιμο: «Χρειάζομαι βοήθεια. Στον φίλο μου έτυχε ξαφνικά ένα επαγγελματικό ραντεβού και του υποσχέθηκα εγώ ότι θα αγόραζα ένα δώρο για να το δώσει στο κορίτσι του και δυσκολεύομαι. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις;». Εντάξει το τελευταίο είναι λίγο τραβηγμένο αλλά μπορεί να πέσεις σε καμία που τρελαίνεται για το shopping.

Περάστε στα προσωπικά:

Κάνε μία γενική συζήτηση στην αρχή και μετά μπορείς να τη ρωτήσεις και κάτι πιό προσωπικό (πολύ ευγενικά και πλάγια). Δεν χρειάζετε από την αρχή να είσαι "επιθετικός". Μετά ρωτησε την, "Τι κάνεις απόψε;"

Ένα βήμα πριν από το τέλος:
Βρες κοινά ενδιαφέροντα και πάρε το τηλέφωνό της. Προτεινε ότι οι δυο σας θα μπορούσατε να πάτε κάπου μαζί. «Σου αρέσει το bowling?», «Ναι». «Ο φίλος μου, το κορίτσι του κι’ εγώ θα πάμε να παίξουμε σήμερα. Θα ήθελες να με πάμε μαζί;».

Το φινάλε:

Μόλις συναντηθείτε: «Θα βρεθούμε όλοι μαζί σε μια ώρα. Πάμε για έναν καφέ στα γρήγορα;».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου