Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Σκούρο κραγιόν: τα «ναι» και «όχι»


Vana Antonopoulou | Στις Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 15:00
Μαύρο, μπορντό ή μοβ, το σκούρο κραγιόν έχει τους δικούς του κανόνες.


Δώστε έμφαση στα χείλη
Όποια σκούρα απόχρωση κραγιόν και να προτιμήσετε, για να αναδείξετε τα χείλη σας, κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε χαμηλούς τόνους και τραβήξτε τα μαλλιά σας πίσω σε κοτσίδα.

Μην ξεφεύγετε από τα όρια
Για να μην δείχνετε σαν κλόουν και για να μην ξεφεύγει το κραγιόν σας από το περίγραμμα των χειλιών, βουτήξτε μία μπατονέτα σε διάφανη πούδρα και περάστε με αυτήν γύρω γύρω τα χείλη σας.

Αν έχετε σκούρα επιδερμίδα, τολμήστε και με σκούρες αποχρώσεις
Στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν καλύτερα οι πορτοκαλί, ροζέ τόνοι, αλλά στα πιο σκούρα δέρματα ένα μπορντό ή ΄ρνα μοβ δείχνουν απλά υπέροχα.
Μην ξεχνάτε τα δόντια σας
Ένα μικρό τρικ για να μην κοκκινίζουν τα δόντια σας: βάλτε ένα δάκτυλό σας στο στόμα και σφίξτε ελαφρά τα χείλη γύρω του. Τραβήξτε. Η ποσότητα κραγιόν που υπήρχε στην εσωτερική πλευρά των χειλιών έμεινε το δάκτυλο. Επίσης, μην ξεχνάτε ποτέ να τσεκάρετε τα δόντια σας για χρώμα πριν βγείτε.
Μην τσιγγουνευτείτε τη μάσκαρα
Απλώστε το κραγιόν όχι απευθείας από τη συσκευασία αλλά με τον παράμεσο (το δάκτυλο που φοράμε τη βέρα) για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα. Κατόπιν, προσθέστε τρεις τουλάχιστον στρώσεις μάσκαρα για ένα cool look.
Προσέξτε το χτένισμα
Όταν φοράτε έντονο ή σκούρο κραγιόν, ένα απλό σινιόν, μια αλογοουρά ή ένας κότσος (ή ακόμη και απλά χτενισμένα κάτω) αναδεικνύουν τη ντίβα μέσα σας. Αντίθετα, ένα περίτεχνο χτένισμα, μία υπερβολική περμανάντ έχουν κααστροφικά αποτελέσματα.
ΠΗΓΗ:http://www.fashionlove.gr/omorfia/mystika/skouro-kragion-ta-nai-kai-oxi/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου