Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

10 καυτά σημάδια ότι σας βλέπει σοβαρά - Μέρος 2ο6. Γυναίκες από πάνω

Για πολλές γυναίκες αυτό είναι απίστευτα δύσκολο να δοκιμάσουν τη στάση «woman on top» με έναν καινούργιο παρτενέρ: τα στήθη πάλλονται, η κοιλιά είναι απολύτως εκτεθειμένη, εκείνος μοιάζει να έχει τη θέση της κριτικής επιτροπής. Όμως είναι από τα καλύτερα είδη σεξ για όλες μας και ο άντρας που αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε μαζί του είναι αυτός που το γνωρίζει και που σας ενθαρρύνει να το κάνετε. Σε γενικές γραμμές, θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια θαυμάζοντας και εκτιμώντας το σώμα σας, σε όποια στάση και αν το βλέπει –το να κλείνει στην παλάμη του το στήθος σας και να το χαϊδεύει, το να σας σφίγγει στο στέρνο του ή να ταξιδεύει στην πλάτη σας με τα δάχτυλά του– γενικά το να προσπαθεί να έχουν επαφή τα σώματά σας ολόκληρα και όχι μόνο οι επίμαχες περιοχές είναι πολύ καλά σημάδια για τον καινούργιο παρτενέρ σας.
7.Talking heads
Το να μπορείτε να μιλήσετε μαζί του για τις πιο κρυφές σας επιθυμίες είναι μια καλή ένδειξη ότι η σχέση σας έχει προοπτικές. Αν σας ενθαρρύνει να το συζητήσετε, όχι μόνο μέσω dirty talking, αλλά και με έναν αληθινό διάλογο δείχνει ότι είναι ανοιχτόμυαλός και ότι ενδιαφέρεται να σας προσφέρει αυτό που πραγματικά σας εξιτάρει. Αντίστοιχα, αν κι εκείνος σας εκμυστηρευτεί τις δικές του φαντασιώσεις, επιθυμίες και ανασφάλειες δείχνει ότι όχι μόνο σας εμπιστεύεται, αλλά και ότι είναι ώριμος σεξουαλικά.
8. Συγχρονισμός
Σας έχει τύχει ποτέ να κάνετε σεξ με κάποιον που νιώθετε ότι στην ουσία είναι «απών» από την όλη διαδικασία; Το κλειδί για να αισθανθείτε πραγματικά κοντά με κάποιον δεν είναι απλώς η σωματική επαφή. Είναι και η οπτική επαφή, το να μιλάτε μεταξύ σας –όχι μόνο λίγο πριν και λίγο μετά το σεξ– και το να είστε απολύτως δοσμένοι στη διάρκεια της πράξης. Αν ενώ εσείς του ψιθυρίζετε ερωτόλογα στο αυτί, εκείνος ρίχνει και μια ματιά στο δελτίο καιρού, ε τότε Houston, we have a problem…
Μετά το σεξ
9. Το show τελείωσε
Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια για το αν κάποιος αξίζει τον κόπο είναι ο τρόπος που συμπεριφέρεται όταν το βασικό …event έχει ολοκληρωθεί. Αν πετάγεται από το κρεβάτι πριν προλάβετε καλά-καλά να ξαναβρείτε τον ρυθμό της αναπνοής σας, τότε η απάντηση είναι προφανής. Ας μην ξεχνάμε φυσικά ότι για αρκετούς άντρες, αν όχι για τους περισσότερους, η μοναδική ώρα που δεν σκέφτονται το σεξ είναι όταν το έχουν μόλις κάνει. Γι’ αυτό ακριβώς, τα τρυφερά αγκαλιάσματα και τα γλυκόλογα αφού έχει τελειώσει φανερώνουν ότι ενδιαφέρεται να παρατείνει για χάρη σας το ερωτικό κλίμα, άρα δεν σκέφτεται μόνο τη δική του ικανοποίηση. Μερικά καλά στοιχεία; Το να μην αποκοιμηθεί αμέσως μετά, το να σας χαϊδεύει με ενδιαφέρον και όχι μηχανικά, το να σας ρωτήσει πώς νιώθετε, αν σας άρεσε και να σας λέει απερίφραστα πόσο καλά πέρασε.
10. Ζήτημα ασφάλειας
Είναι πολύ εύκολο, πάνω στο πάθος της στιγμής, να αφήσετε κατά μέρος την οποιαδήποτε κουβέντα για αντισύλληψη και προστασία και να ριχτείτε στο κρεβάτι. Όμως ένας αληθινός άντρας θα βρει τον τρόπο, διακριτικά και σέξι, να εφοδιαστεί με την κατάλληλη «ασπίδα» λίγο πριν ριχτεί στη μάχη. Και στη συνέχεια, μετά τον οργασμό, ενώ εσείς ετοιμάζεστε να αποκοιμηθείτε γλυκά, θα το ξεφορτωθεί χωρίς να καν να το καταλάβετε. Ακόμα καλύτερα αν είναι εκεί, όταν ξυπνήσετε το επόμενο πρωί, και σας φέρει όλο χαμόγελα το πρωινό στο κρεβάτι…
Μην ασχοληθείτε καθόλου μαζί του αν…
*Του έχετε πει ήδη δύο φορές το όνομά σας κι αυτός εξακολουθεί να σας φωνάζει Μαίρη. Και το όνομά σας σίγουρα ΔΕΝ είναι Μαίρη.
*Λίγο πριν βρεθείτε στο κρεβάτι, χτυπάει το κινητό του, το απαντάει (!;) και μάλιστα με τη φράση «έλα, μωρό μου».
*Αφού τελειώσετε, τηλεφωνεί στον κολλητό του και του αναφέρει όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες – πριν καν εσείς μπείτε στο μπάνιο.
* Τον πιάνετε να στέλνει μηνύματα / ρίχνει κλεφτές ματιές στην τηλεόραση / διαβάζει εφημερίδα, ενώ εσείς πασχίζετε να είστε όσο πιο σέξι γίνεται στο ρόλο woman on top.
* Φτιάχνει ένα ολοκληρωμένο πρωινό για τον εαυτό του, ενώ εσάς σας προσφέρει μια κούπα από τον χθεσινό καφέ, λέγοντάς σας πως δεν πρέπει να αργήσετε στη δουλειά …
Διαβάστε το 1ο μέρος εδώ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου